Selectează o Pagină

Află metode de vindecare în 7 paşi, cu următorii experţi!

Dr. Deepak Chopra

Un renumit pionier internațional în medicina integrativă și transformarea personală. Este fondatorul Fundației Chopra și cofondatorul Jiyo.com, cât și al Centrului Chopra pentru bunăstare. Revista TIME l-a descris pe Dr. Chopra ca “unul dintre cei 100 de eroi și imagini ai secolului”.

Deepak Chopra are o diploma în Medicina Internă, Endocrinologie si Metabolism, Membru al Colegiului American de Medici, Profesor în Medicină si Sănătate Publică al Universității din California, San Diego, cercetător în Neurologie si Psihiatrie la Spitalul General din Massachussetts, Profesor Adjunct la Scoala Kelloggde Management Executiv în Northwestern, Professor Adjunct la Scoala de Afaceri Columbia, Universitatea Columbia și Profesor de Studii ale Conștiinței la Universitatea Sofia. Sondajul international efectuat de World Post și Huffington Post l-au clasat pe Chopra numărul #17 in lume ca gânditor influent și numărul #1 în medicină.

Cu peste 85 de cărți editate, incluzând cele 25 de bestseller-uri New York Times, volumul Tu esti Universul: Descoperirea Sinelui Cosmic și Importanța acestuia, a devenit instantaneu un bestseller New York Times și Wall Street Journal de asemenea.

Gregg Braden

Este un autor de bestseller New York Times și un pionier renumit mondial în interconectarea științei, spiritualității și lumii reale. După o carieră de succes în geologia computerizată în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat în timpul anilor 80 pe perioada Războiului Rece, ca Persoană Principală de Legatură cu Comandamentul Forțelor Aeriene Extraatmosferice ale S.U.A.

In 1991 a devenit Director principal de operații tehnice pentru Cisco Systems.

Din 1986, Gregg a explorat sate aflate la altitudine, mănăstiri retrase si scrieri uitate de vreme pentru a le îmbina secretele cu cea mai bună știință de azi. Descoperirile sale au dus la premierea a 11 cărți publicate în 38 limbi. Gregg a primit numeroase onoruri pentru munca sa, inclusive nominalizarea la Premiul Templeton în 2016. Si-a împărtășit prezentările cu Națiunile Unite, firme din Topul celor 500, Armata S.U.A. și este acum recomandat în difuzarea media în rețele majore pe curpinsul Americii de Nord și de Sud, Mexic și Europa.

Marianne Williamson

 Este autoare spirituală recunoscută internațional si lector. Marianne este invitată recunoscută a unor emisiuni de televiziune ca Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Ross & Bill Maher. Sapte dintre cele douăsprezece carți publicate sunt bestseller-uri New York Times. Patru dintre acestea au fost numărul 1. Mega bestseller-ul Reîntoarcere la Iubire este considerat un  “trebuie citit” al Noii Spiritualități. Un paragraf din carte începe astfel: “Cea mai mare teamă a noastră nu este ca suntem inadecvați. Cea mai mare teamă a noastră este aceea că suntem peste măsura de puternici….” este considerat un imn pentru generația contemporană de căutători.

Celelalte cărți ale mariannei include Legea Divinei Compensații, Secolul Miracolelor, Indurare Zilnică, Valoarea Unei Femei, Illuminata, Vindecarea Sufletului Americii, Curs de Pierdere în Greutate, Darul Schimbării, Iubire Fermecată, Un An al Miracolelor, și cea mai nouă carte, Lacrimi Pentru Triumf: O călătorie Spirituală de la Suferință la Iluminare.

Marianne s-a născut în Houston, Texas. In 1989,  fondat Proiectul Hrana Ingerească, un program de masă-pe-roți care ajută oamenii suferinzi de SIDA imobilizați în casă din zona Los Angeles-ului. Pană acum Proiectul Hrana Ingerească a oferit peste 8 milioane de mese. Marianne este de aemenea co-fondatorul Alianței pentru Pace. Este membru al Comsiliului director al organizației RESULT, care luptă pentru eradicarea celor mai mari ravagii ale foametei și sărăciei din lume.

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza a atras atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandat prin apariția in filmul premiat Ce naiba știm noi!? De la apariția filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat si a proliferat în câteva direcții-cheie – toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinita și mai fericită. Ca și profesor și lector, Dr. Joe a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe cele 6 continente, educănd mii de oameni cu ajutorul mărcii sale ușor de înțeles, încurajând, într-o manieră plina de compasiune, detaliind modul cum își pot reconecta creierul și recondiționa corpul pentru a obține schimbări de durată. In plus față de oferirea unor cursuri on-line și tele-cursuri, personal ține cursuri progresive de trei zile și cursuri de avansați de cinci zile în SUA și în străinătate. Dr. Joe este de asemenea membru al facultații de medicină Integrativă din Honolulu din cadrul Universității Internaționale Quantum, Institutului Omega pentru Studii Holistice din Rhinebeck, New York și al Centrului Kripalu pentru Yoga și Sănătate din Stockbridge, Massachussetts. Este totodata invitat al comitetului de cercetare al Universității Vieții din Atlanta, Georgia.

 

Ca și cercetător, Dr. Joe explorează știința dincolo de remisiile spontane și modul cum oamenii se vindeca pe sine de boli cronice și chiar aflate în stadiu terminal. De curând a deschis un parteneriat cu alți oameni de știință pentru a extinde cercetarea asupra efectelor meditației în timpul cursurilor avansate. El împreună cu echipa sa efectuează cartografierea creierului cu ajutorul electroencefalogramelor (EEG) și testarea câmpului energetic individual cu ajutorul echipamentului de vizualizare prin emiteri de gaz (GDV), cât și măsurarea coerenței inimii cu ajutorul monitoarelor HEARTMATH, a energiei existente înaintea începerii evenimentului, în timpul și după eveniment, cu ajutorul senzorului GDVsputnik. In curând are în plan includerea testării epigenetice în cercetarea sa.

Anthony William

S-a născut cu abilitate unică de a conversa cu spiritul la nivel superior, care îi furnizează o informație extraordinară de exactă asupra sănătății, un lucru ce este cu mult înaintea timpului actual. Când Anthony avea doar 4 ani şi-a șocat familia anunțând în timpul cinei că bunica lui suferea de cancer la plămâni. Analizele medicale au confirmat acest diagnostic.

De peste 25 ani Anthony și-a dedicat întreaga viată ajutând oamenii să depășească și să prevină boala, pentru a-și descoperi viată pe care erau meniți să o aibă. Ceea ce face el are la baza câteva decenii de descoperire științifica. Abordarea sa plina de compasiune care ia în considerare starea de bine la orice nivel, nu doar sănătatea fizica, a adus alinare și rezultate acelora care îl caută.

Acuratețea fără precedent a lui Anthony şi rata de succes ca Medium Medical i-au adus încrederea şi recunoștința a mii de oameni de peste tot din lume, starurilor de cinema, vedetelor rock, miliardarilor, atleților profesioniști, autorilor de renume mondial şi nenumăratelor persoane care au mers pe diferite cai şi nu au găsit vindecarea pana ce el nu le-a oferit cunoașterea de la Spirit. Anthony a devenit o sursa inestimabilă pentru doctorii care au nevoie de ajutor în rezolvarea celor mai dificile cazuri. El este autorul best-seller-ului new-yorkez Medium Medical: Secrete dincolo de Cronicitatea si Misterul Bolii si cum sa te vindeci definitiv.

Anita Moorjani

S-a născut în Singapore din părinți indieni, s-a mutat în Hong Kong la vârsta de 2 ani, şi a trăit aici mare pare a vieții. Datorită educației britanice primate, este poliglota şi a crescut vorbind simultan limba engleză, cantoneză şi indiana în dialect; ulterior a învățat limba franceză la scoală. Anita a lucrat în lumea corporatistă mulți ani înainte de a fi diagnosticată cu cancer în 2002. Experiența ei fascinantă şi mișcătoare la întâlnirea cu moartea pe lângă care a trecut de la începutul lui 2006 i-a schimbat perspectiva asupra vieții, şi toata munca ei este acum imprimată de profunzimea şi cunoașterea pe care le-a dobândit în vizita pe celălalt tărâm.

Ca rezultat al acestei experiențe Anita este deseori invitată să împărtășească din această cunoaștere la conferințe şi evenimente pe tot globul. Este de -asemenea o invitată frecventă a Universității din Hong Kong, departamentul de științe comportamentale, pentru a vorbi despre subiecte în legătura cu boli în faza terminală şi psihologia credințelor spirituale. Ea reprezintă personificarea adevărului că noi toți deținem puterea interioară şi înțelepciunea pentru a depăși majoritatea situațiilor neplăcute din viată, ea fiind dovada vie ce demonstrează această posibilitate.

Dr. Bruce Lipton

Este un leader recunoscut pe plan mondial pentru interconectarea științei cu spiritul. Biolog in domeniul celulelor stem, autor al bestseller-ului Biologia Credintei si deținătorul Premiului GOI pentru Pace, este invitatul a sute de canale de televiziune și emisiuni radio, de asemenea un prezentator important la conferințe naționale si internaționale.

Doctorul Lipton și-a început cariera științifică in calitate de biolog in cercetarea celulei. A primit titlul de Doctor de la Universitatea din Virginia, Charlottesville înainte de a se alătura Departamentului de Anatomie al Facultății de Medicină din cadrul Universității din Wisconsin in anul 1973. Munca de cercetare a Dr. Lipton în domeniul distrofiei musculare, studiul folosind celule stem umane clonate, s-au concentrat pe mecanismele moleculare de control al comportamentului celular. O tehnică de transplant de țesut dezvoltată de către Dr. Lipton și colegul său Dr. Ed Schultz, publicată în Jurnalul de știintă, a fost considerată ca o nouă formă a ingineriei genetice umane.

In 1982 Dr. Lipton a început examinarea principiilor fizicii cuantice și modul cum ar putea fi integrate în înțelegerea sistemelor de procesare a informației celulei. A elaborat studii progresiste asupra membranei celulei. Munca de cercetare la facultatea de Medicină din cadrul Universității Stanford între anii 1987 si 1992 a reliefat că mediul, influențând membrana, controlează comportamentul și fiziologia celulei, activând sau eliminând gene. Descoperirile sale care contrazic teoria științifică cum că viața este controlată de către gene prevesteau unul dintre domeniile actuale cele mai importante, știința epigenetică.

Dr. Jeffrey Thompson

 A început experimentele cu sunetul și efectele sale asupra organismului și creierului în 1981la Centrul său de Sănătate Holistică din Virginia. Experimentele sale implică folosirea unor frecvențe exacte ale sunetului pentru modificări chiropractice ale craniului si coloanei pentru stimularea și normalizarea funcționării organelor, cât și pentru echilibrarea meridianelor de acupunctură. Cercetarea sa clinică pe mii de pacienți și voluntari a dus la descoperiri inovatoare în modul cum modelele frecvenței sunetului, construite ca și coloană sonoră pot antrena undele creierului și atrage numeroase beneficii pentru sănătate.

Dr. Thompson și-a continuat mulți ani cercetarea clinică la o școala și centru de cercetare din Encinitas, California. Membru al facultății, el a predat cursuri de terapie clinică neuroacustică și comportament psiho-acustic, fiind recunoscut de către statul Californian ca și parte a nucleului programei psihoterapiei clinice și programelor de doctorat și master în stiința umană. Dr. Thompson predă acum la diverse instituții și prin seminarii sponsorizate, workshop-uri și cursuri atestate. In 1988 Dr. Thompson s-a stabilit la Centrul pentru Cercetare Neuroacustică din Encinitas, California. In 1989 NASA și Laboratorul de propulsie a avioanelor cu turboreactor i-au cerut d-rului Thompson să cerceteze o serie de înregistrări pe care navele spațiale Voyager I și II le-au transmis de pe Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Dr. Thompson a fost invitat sa cerceteze posibilele înțelesuri și aplicații ale acestor înregistrări NASA ale sunetului din spațiu.

Dr. Thompson este recunoscut ca expert internațional în domeniul frecvențelor ritmului acustic încorporate în coloanele sonore muzicale. Un muzician și un compozitor desăvârșit, el a stabilit o metodă de folosire a pulsurilor modualte ale sunetului pentru schimbarea stării de conștiență, având ca rezultat vindecarea optimă minte-corp. In anii ’90 metoda Dr-ului Thompson de folosire a sunetului pentru vindecare a fost aleasă ca una dintre modalitățile de vârf de vindecare alternativa în Statele Unite. Munca sa a fost finanțată prin intermediul Centrului pentru studii Complementare și Terapii Alternative (CSCAT).

Dr. Darren Weissman

Este chiropractician holistic, dezvoltatorul  Tehnicii Linia Vieții, autorul bestseller-ului Puterea Infinitei Iubiri & Gratitudini, Trezirea Codului Secret al Minții Tale, Lecții zilnice de Iubire Infinită & Gratitudine si Chintesența Materiei. Este coautor la bestseller-ul doctorului Masaru Emoto, Puterea Vindecătoare a Apei. Bazându-se pe expertiza sa in ceea ce privește mintea subconștientă și sănătatea holistică,  Dr. Weissman este speaker international în domeniul conștiinței și a fost prezentat in filmele E-motie, Crearea Omenirii, Dincolo de Credință și Adevărul, căt și in documentarul ce urmează să apară, Vindecare. Dr. Weissman a scris pentru numeroase reviste,  inclusiv Sănătate Naturală, Huffington Post, Prevenția si InStyle. Pasiunea sa este să ii invețe pe oameni cum să își schimbe intenționat programele emotionale ale minții subconștiente. Ca si produs natural, subiecții îsi intensifică propriul potențial al organismului și relaționării pentru a se vindeca și prospera.

Bazându-se pe munca și cercetarea de o viață, Dr. Weissman a dezvoltat Tehnica Linia Vieții in 2002. De atunci a pus bazele Centrului Linia Vieții oferind o gamă largă de servicii de ingrijire individuală și programe educaționale dedicate dezvoltării personale, cu o viziune colectivă a creării păcii mondiale prin intermediul păcii interioare. Tehnica Liniei Vieții atrage cursanți din toată lumea, unde există acum peste 500 de Practicanți acreditati ai Liniei Vieții în 24 țări.

Michael Bernard Beckwith

Este fondatorul Centrului Internațional Spiritual Agape, o comunitate trans-confesională de mii de membri locali și adepți la nivel global. Organizația sa este foarte apreciată pentru diversitatea spirituală, rasială și culturală.

Comunitatea locală Agape are programe de mobilizare pentru hrănirea oamenilor fără adăpost, persoanelor incarcerate și familiilor acestora, parteneriate cu organizații de servicii comunitare în școli și centre pentru adolescenți în impas, susține arta și pledează pentru ocrotirea resurselor din mediul înconjurător. De asemenea, programele umanitare Agape oferă suport în școli, biblioteci, orfelinate, spitale, clinici, adaposturi pentru mame singure, microîmprumuturi, suport financiar în cazuri de dezastru natural, hrană și instruire, consiliere umanitara. Zonele în care este oferit ajutor variază de la 8 țări africane pînă în Afganistan, Bosnia, Columbia, Ecuador, India, Irak, Kosovo și Sri Lanka.

Dr. Beckwith este un instructor de meditație căutat, speaker și conducător de seminarii în cadrul organizației Procesul de Vizualizare a Vieții, pe care a fondat-o. Trei dintre cele mai recente cărți ale sale – Vizualizarea Vieții, Eliberare Spirituală și Transcendență Extinsă sunt subiectul Premiului Nautilus. A apărut la emisiunea Dr. Oz, Emisiunea Oprah Winfrey, Propriul Help Desk, Larry King, Tavis Smiley și în propria emisiune PBS Special, Răspunsul Ești Tu. In fiecare vineri la orele 1 PST, mii de persoane îi ascultă emisiunea de la postul radio KPFK, Treziți-vă: Sunetul Transformării.

Dr. Bernie Siegel

Este chirurg pediatru/generalist care este implicat în umanizarea îngrijirii medicale si educației medicale. In 1978 a elaborat Pacientii Exceptionali cu Cancer (ECap), o formă specifică a terapiei individuale și de grup. Este autorul lucrării Dragoste, Medicament & Miracole; Pace, Dragoste & Vindecare; Cum să trăiești între vizitele la birou; Rețete pentru viată; Ajuta-mă să te vindec (impreună cu Yosaif August). Bernie și soția lui Bobbie trăiesc in Connecticut și au 5 copii si 8 nepoți. Bernie imbrățișează folizofia vieții și morții care stă la baza chestiunilor spirituale și etice cu care societatea și sistemul medical se confruntă azi.

 

David Hamilton

Are un doctorat in Chimia Organică și a petrecut 4 ani în industria farmaceutică, dezvoltând medicamente pentru afecțiuni cardiovasculare și cancer. Inspirat de efectul Placebo, a părăsit industria farmaceutică pentru a scrie carți și a educa oamenii despre cum îsi pot valorifica mintea si emoțiile pentru a-si imbunătăți sănătatea. El este acum autorul a 9 cărți, toate publicate de Hay House, inclusiv bestseller-urile Cum mintea poate vindeca organismul, Imi ascult inima și cele 5 efecte adverse ale bunătății.  Scrie frecvent intr-un blog pe website-ul sau, și de asemenea in unele bloguri ocazionale pentru Huffington Post (versiunea Americană) și Laboaratoarele Vieții Psihologice. Este de asemenea redactorul articolului lunar “Sclavii Vieții” din revista “Spirit & Suflet”. In 2016 a fost votat “Cel mai bun scriitor” de către cititorii revistei Sirit Inrudit ( Kibdred Spirit Magazine).

David este recunoscut pentru bunătate și muncește cu pasiune pentru a inspira o lume mai bună.

Dr. Joan Borysenko

Este un distins pionier in medicina integrativă și expert internațional in conectarea minte/spirit. Munca sa s stat la baza revoluției în ingrijirea sănătății ce recunoaște rolul sensului și dimensiunilor spirituale ale vieții ca și parte integrală a vindecării și menținerii sănătății. Elocventa si plină de inspirație în locații care variază de la spitale și aziluri, săli de teatreu la săli de conferință, săli de consiliu la locuri de rugăciune, ea este legătura credibilă între credință și rațiune. Geniul său, umorul si autenticitatea în combinație cu ultimele cercetări o reprezintă ca și scriitor și speaker inspirațional.

La începutul anilor 80, Dr. Joan Borysenko a fondat impreună cu Dr. Benson și Dr. Ilan Kurtz, s-a licențiat ca și psiholog și a fost numită instructor în medicină la Scoala Medicală Harvard. Anii săi de experiență clinică si cercetare au culminat în 1987 cu publicarea bestseller-ului New York Times Mintea Trupui, Mintea Creierului, care s-a vândut în peste 400.000 de còpii. Aniversarea celei de-a 20a ediții, revizuite, s-a publicat în 2007. Autor și co-autor al altor 13 cărți și numeroase programe audio și video, inclusiv la Televiziunea Publică, Pace Interioară pentru Oamnei ocupați, ea este Partener Fondator al Stiințelor Sănătății Minții și Trupului, aflată în Boulder, Colorado și Director al Programului de Instruire a Mentorului Interspiritual la Institutul Claritas.

De asemenea ea găzduiește emisiunea săptămânală de radio pe Internet, Busola Sufletului Tău pentru Casa Hay. Fiind unul dintre cei mai cunoscuți și căutați speakeri în domeniul sănătății, vindecării și spiritualității, prezentările sale bine documentate și captivante sunt perfecte atât pentru profesioniști cât și pentru publicul larg.

Kelly Brogan, M.D.

Stabilită în Manhattan,este psihiatru pe sănătatea holistică a femeilor, autor al bestseller-ului New York Times,O Minte Proprie, și co-autor al cărții de referință Terapii Integrative contra Depresiei. Si-a încheiat pregătirea psihiatrică și parteneriatul la Centru Medical NYU dupa absolvirea Colegiului Medical al Universității Cornell, și are o diplomă în știință (Bachelor of Science) de la MIT în Neuroștiința Sistemelor. Este doctor specializat în psihiatrie, medicină psihosomatică și medicină holistică integrativă, de asemenea este specializată in abordarea determinării rădăcinii cauzei în simptomelor si sindromului psihiatric.

Este membra a comisiei GreenMedInfo, Fundația de Nutriție Price-Pottenger, Universitatea de Medicină Funcțională, Pathways to Family wellness, Asociația Perinatală NYS, Fundația Mindd, jurnalul indexat de Terapii Alternative în Sănătate și Medicină, și în Fundația Nicholas Gonzales. Ea este de asemenea Director Medical la Părinte Fără Frică și membru fondator la Sănătate Libertate Acțiune. Este profesor acreditat de Yoga Kundalini KRI și mamă a doi copii.

Kelly Noonan Gores

Americancă nativă din Los Angeles, și-a început cariera în fața camerelor, jucând si fiind gazdâ de peste 20 de ani. In 2012, a început emisiunea Elevative Entertainment și a trecut la scris și producție. Cel mai recent film produs Tooken (2015), o parodie a Francizei Taken. A apărut și a fost producător executiv al premiatului film In Subteran (2013), ca și al filmului premiat Luați Un Loc (2011). Este o căutătoare a adevărului, practică yoga și meditația de 15 ani, și este foarte pasionată de arta vindecării.

Kelly Turner, Ph. D.

Este autoare a bestseller-ului New York Times Remisie Totală: Supraviețuind Cancerului Impotriva Tuturor Sanselor, tradus acum în 20 de limbi, care face rezumatul cercetării ei în remisia totală a cancerului – atunci când cineva se vindecă de cancer fără ajutorul medicinei vestice sau după ce medicina vestică a eșuat. In ultima decadă a făcut un studiu în 10 tări diferite și a analizat peste 1500 de cazuri de remisie totală. Este invitată frecventă a emisiunii Dr. Oz și deține o diplomă de la universitatea harvard și un doctorat de la Universitatea Berkeley, California.

Cel mai recent, Kelly și-a adaptat bestseller-ul în ficțiune, scenariul de lung-metraj intitulat BILET NELIMITAT. Filmul spune povestea unei pacient cu cancer care își ia cea mai bună prietenă într-o calatorie în jurul lumii în încercarea de a-și găsi tatăl înstrăinat înainte de a fi prea târziu. In cursa lor contra cronometru, o serie de evenimente neașteptate le fac să își pună întrebări asupra a tot ceea ce credeau că știu despre viață, moarte și vindecare.

Mark Emerson D.C.

Este Autor, Speaker și Doctor în chiropractică, specializat în Medicina Stilului de viață bazată pe nutriție și metode de tratament natural pentru pacienții de toate vârstele. Protocoalele sale de succes au dovedit cilinic ii ajută pe oameni să iși ofere posibilitatea de a trăi mai sănătos prin prevenție, reducând și rezolvând probleme de sănătate și boli progresive cronic.

Mark Emerson D.C., C.C.S.P. este consultant pe sănătate și bunăstare la Resortul Maui Four Seasons unde a proiectat și conduce programul de bunăstare personală. De asemenea oferă consultanță individuală pentru sănătate și bunăstare,cât și pentru grupuri, companii, restaurante și hoteluri peste tot în lume. Dr.Emerson este consultant pe sănătate și bunăstare pentru jucătorii și personalul din NFL, Turneul PGA, Teren și Pistă SUA, și NCAA. In plus, furnizează servicii private ca medic celebrităților din show-biz și unor membri ai executivului din Top 500.

Mănâncă, Vindeca-te și Invață. Mark Emerson D.C., C.C.S.P. oferă programe de imersiune în bunăstare și sănătate esențială care reîncarcă un stil de viață complet și ambiente de lux din toată lumea. Impreună cu renumiți experți în medicină și nutriție și șefi-bucătari premiați, programul Dr.-lui Emerson de Imersiune în Bunăstare & Sănătate Esențială oferă o experiență de schimbare a vieții ce îi ajuta pe invitații săi în menținerea sănătății pe parcursul acesteia.

Peter Crone

Arhitect al Minții și Pionier al Bunăstării. Perspectiva unică a lui Peter dezvăluie o cu totul nouă modalitate de gândi, simți și de a fi complet plin de viață. Peter își dedică întreaga viață în împartășirea înțelegerii și strategiei pentru crearea unei vieți inspirate și pentru găsirea adevăratei libertăți prin trezirea unor noi niveluri de conștientizare. Peter ajută la reproiectarea minții subconștiente care conduce comportamentul uman, relațiile, performanța și in final, toate rezultatele noastre. A lucrat cu artiști, atleți profesioniști și de asemenea cu organizații internaționale.

Peter este dedicat împărtășirii perspectivei sale care inspiră realizarea unui nou mod de viață….pentru a ajunge de la o viață cu limitări la una liberă și plină de bucurie.

Rob Wergin

Are calități extraordinare. Este un clarvăzător complet cu deosebite simțuri auditiv și extrasenzorial. De la o vârsta tânără este capabil să vindece animale și să comunice cu spiritele. Aceste calități nu au fost înțelese și a învățat să le ignore. Peste 30 de ani a lucrat ca și director executiv de succes al SUA Corporatistă. Intr-o zi a fost lovit de “cosmic 2×4”, iar în acel moment de disperare când a întrebat pentru ce era în viață A AUZIT RASPUNSUL. De atunci, Rob și-a dedicat ăntreaga viață pentru a fi o sursă de Iubire și Lumină Divină. A ajutat zeci de mii de oamenide toate vârstele și religiile.

Crescut într-o familie creștină sctrictă în inima Dakotei de Sud, într-o cultura bogată American nativă, Rob se inspiră din esența ambelor tradiții. Iși dorește ca munca sa să devină universal acceptată de oamenii de toate convingerile spirituale. Claritatea sa, deschiderea și modestia l-au ajutat să atragă diverse persoane impreună, ce pare remarcabil de liber de orice pretenție sau orice sugestie a vreunui cult.